Vidua Vastgoed B.V. - ISO 27001 Gecertificeerd

Met trots delen we dat we ISO 27001:2022 gecertificeerd zijn. Niet zomaar een papiertje voor ons; het betekent dat we jou, als gebruiker van onze producten, extra zekerheid kunnen bieden over de beveiliging van gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens en documentatie.

25 februari 2024

iso-certification

Een jaar geleden zijn we vol enthousiasme gestart met het ISO 27001-certificeringsproces, omdat we geloven dat de beveiliging van gevoelige informatie van essentieel belang is binnen ons vakgebied. Vandaag delen we dat we het certificaat hebben behaald.

Voor ons team is dit niet zomaar een papiertje; het betekent dat we jou, als gebruiker van onze producten, extra zekerheid kunnen bieden over de beveiliging van gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens en documentatie. Het waarborgen van de veiligheid van gevoelige informatie is niet alleen cruciaal voor ons en onze gebruikers, het vormt de kern van ons bestaansrecht.

Officieel bevestigt de ISO 27001:2022-certificering dat onze organisatie voldoet aan de internationale normen voor het maken, gebruiken en onderhouden van software om veilige handelingen uit te voeren bij het huren, kopen of verkopen van vastgoed, conform onze Verklaring van Toepasselijkheid versie 1.0 van 13 november 2023.

Dank je wel, Veroni Smidt-Verhulst van Buro kim (Kwaliteitsmanagement Informatiebeveiliging MVO), voor jouw waardevolle steun en begeleiding tijdens onze reis in het behalen van dit certificaat.