Minder gedoe. Meer tijd voor advies.

Voortaan regel je belangrijke stukken veilig en digitaal. Zo kun je sneller met je klanten schakelen.

page header
Move.nl logonvm logoRealworks logoEu trust mark logo

Onze producten

Makkelijk en veilig online zakendoen.

 1. Uitnodigen

  Digitaal identificeren

  Nodig klanten uit voor Vidua. Vidua is een digitale identiteit op het hoogste eIDAS niveau die onder toezicht van de Nederlandse overheid wordt uitgegeven en goedgekeurd door de NVM juridische dienst. Via Move.nl worden jouw klanten uitgenodigd voor Vidua. Ze melden zich aan met een eenmalig videogesprek, waarin ze hun paspoort of ID-kaart tonen. Vanaf dat moment kunnen ze zich altijd identificeren met Vidua en binnenkort belangrijke stukken, zoals een koopcontract, rechtsgeldig ondertekenen.
 2. Ondertekenen

  Wwft-check

  Als makelaar heb je verplichtingen rondom de Wwft. Het is vaak onduidelijk wat er precies voor nodig is. De Wwft-check van Vidua Wonen maakt het Wwft-proces een stuk eenvoudiger. Je bespaart tijd en ontzorgt de klant met een moderne en veilige oplossing.
  Meer weten over de Wwft-check van Vidua Wonen? Bekijk dan onze Wwft-check product pagina voor makelaars.
 3. Identificeren

  Digitaal ondertekenen

  Met Vidua kunnen kopers en verkopers een digitale, gekwalificeerde handtekening zetten. Dit is de veiligste digitale handtekening die er is. Ook is deze handtekening bij wet gelijkgesteld aan een natte handtekening. En daarom geschikt voor belangrijke documenten, zoals een koopcontract. Daarmee staat een consument sterker bij een eventuele rechtsgang.
 4. Identificeren

  Digitale koopovereenkomst

  Met de digitale koopovereenkomst en alles wat daarbij hoort kunnen consumenten, makelaars, hypotheekverstrekkers, geldverstrekkers en notarissen, beter, veiliger en geautomatiseerd informatie met elkaar delen in de woonketen. De consument heeft regie over wat er gedeeld wordt. De adviseurs de garantie dat alle informatie klopt én automatisch verwerkt wordt.

Voordelen van Vidua Wonen

 • Veilig

  Vidua gelooft heilig in digitale dienstverlening op een veilige manier. Wij werken volgens de Europese eIDAS verordening, die privacy waarborgt binnen Europa. Ook staan we onder continu toezicht van de Nederlandse overheid en voldoen we aan strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging.
 • Compliance

  Persoonsgegevens worden AVG-proof verwerkt en zijn beschikbaar via je CRM pakket, te beginnen met Realworks. Klanten kunnen ook digitaal gekwalificeerde handtekeningen zetten.
 • Innovatie

  Vidua Wonen is een groeiend bedrijf met grootse plannen. We ontwikkelen nieuwe diensten die jou als makelaar helpen met verplichtingen die voortkomen uit de Wwft en AVG.

Leer meer over Vidua Wonen dankzij onze klanten

Deze bedrijven gingen je voor

 • KRK Makelaardij logo
 • Listed logo
 • VanHuyse logo
 • DOEN makelaardij logo
 • Hoekstra Makelaardij logo
 • Konings Makelaardij en Taxaties logo
 • VLIEG Makelaars logo

Meer weten?

Heb je een vraag?

 • Stuur een e-mail

  Bij vragen over onze diensten, kun je mailen naar:
  info@viduawonen.nl
 • Over ons

  Wil je meer weten over Vidua Wonen en onze visie?
  Over ons